Gas haard Dru venteo 2 jaar oud

Adviesprijs:


  • € 1.000,00


Omschrijving Dru Venteo

De Dru Venteo is een gashaard met een mooie robuuste houtstammen set. Door het prachtige vlammenspel wordt er een sfeer gecreëerd die niet onder doet voor een echte openhaard.

Inbouwen Dru Venteo

De Dru Venteo kan worden ingebouwd in een kolom voor de meer strakkere uitstraling, of gecombineerd worden met een haard plateau. Plateaus zijn leverbaar in verschillende formaten en materialen, voor iedereen is er een passend plateau te maken. De Dru venteo is erg mooi als hij in een schouw wordt geplaatst. Door het speciale Slim line II systeem wordt de gashaard zo ingebouwd dat er geen lijsten zichtbaar zijn. Er kan dus optimaal van het vlammenspel genoten worden. Deze gashaard kan ook in bestaande situaties geplaatst worden. De inbouwdiepte is maar 35 centimeter, maar door de speciale taps toelopende verbrandingskamer lijkt het net of de gashaard dieper is.

Inrichting Dru Venteo

De Dru Venteo gaskachel wordt standaard geleverd met een mooie realistische houtstammen set. Voor de achterwand is er keuze uit: 
• Lamellen; 
• Steenmotief; 
• Vlakke wand.

Dru Venteo gesloten verbrandingssysteem

De Dru Venteo gashaard heeft een gesloten verbrandingssysteem. Dit houdt in dat er wordt gewerkt met een speciale pijp waarin twee pijpen verwerkt zitten. De ene pijp voert de zuurstof van buiten aan die nodig is om de gashaard te laten branden. De andere pijp voert de vieze rook afvoergassen af naar buiten. Deze pijp hoeft niet door het dak naar buiten, maar kan ook via de gevel naar buiten. Zo kan deze gashaard eenvoudiger gemonteerd worden.

Stel uw vraag

Gas haard Dru venteo 2 jaar oud