Over Schouwenenhaarden.nl

Bij HT Schouwen & Haarden bent u hiervoor op het juiste adres. Al meer dan 20  jaar leveren en plaatsen wij diverse soorten haarden, kachels en schouwen in Ermelo en wijde omgeving.

Kiest u voor de vlammen en geur van een echt houtvuur? Is uw rookkanaal geschikt en wat komt er nog meer kijken bij het plaatsen of vervangen van een haard of kachel? Het zijn vragen waarbij u een deskundig advies van een vakman goed kunt gebruiken.

Een haard, kachel of schouw verhoogt niet alleen uw woongenot maar is ook zeker een meerwaarde voor uw woning. Een vakkundig geplaatste haard of kachel is een prima investering in uw huis waar u nu en straks profijt van heeft. Rendement, milieu en duurzaamheid zijn hierbij aspecten die van belang zijn en worden vanzelfsprekend meegenomen in ons advies.

Naast het plaatsen en installeren uw haard, kachel of schouw verzorgen wij ook aanpassingen op een bestaand rookkanaal of de aanleg van een nieuw rookkanaal.Indien er verder bouwkundige aanpassingen nodig zijn om uw woonwens te verwezenlijken dan kunnen wij dit van A tot Z voor u verzorgen.

Voor een deskundig advies en een offerte op maat bent u bij HT Schouwen & Haarden op het juiste adres. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom zodat u zelf kunt ervaren welke warmtebron het beste bij u past.


Openingstijden

Onze showroom is geopend op vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Wilt u liever op een ander moment onze showroom bezoeken? Geen probleem, bel ons gerust voor het maken van een afspraak (ook 's avonds mogelijk).

Wij zien u graag in onze showroom,

Henri en Christel Timmer
HT Schouwen & Haarden


HT Schouwen & Haarden doet veel meer dan alleen de verkoop en het plaatsen van haarden, kachels en schouwen. Nieuwbouwwerkzaamheden en renovatiewerkzaamheden zoals het vervangen van kozijnen, ramen en deuren behoren al jaren tot het dienstenpakket wat wij kunnen bieden. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.