Nordic fire Vesper

Adviesprijs:


De pelletkachel Vesper onderscheidt zich op meerdere punten: subtiele stalen bovenkap, gebogen hoeken met rechte zijpanelen en de mogelijkheid voor een volledig ingebouwde bovenaansluiting. Doordat de bovenaansluiting volledig in de kachel is verwerkt, is de Vesper ideaal in te zetten waarbij u gemakkelijk van de zijkant of achter de pelletkachel kunt kijken. 

Een Nordic Fire pelletkachel staat bekend om een mooi en rustig vuur, ook deze innovatieve verbrandingstechniek is toegepast op de pelletkachel Vesper.

PELLETKACHEL MET UNIEKE VORMGEVING

De Vesper is uniek vormgegeven door, wanneer u kiest voor het moderne wit of brons, de onderste panelen af te laten wijken in kleur. Zie bovenstaande foto's voor dit leuke effect.

De pelletkachel Vesper beschikt over technische voordelen zoals het extra grote pelletreservoir. In het reservoir past 20 kg pellets, een gemiddelde zak pellets kunt u in deze kachel dus met gemak in één keer kwijt. Daarnaast is de Vesper uitgerust met een ON-OFF convectieventilator. U kunt de ventilator volledig uitschakelen waardoor de Vesper brandt als een stralingskachel. Heerlijk rustig en stil.

Stel uw vraag

Nordic fire Vesper