kanalen

Poujoulat Schoorsteensystemen

Spelen met vuur moet veilig. Kies daarom voor het beste rookkanaal.

Het uitgebreide assortiment, van Europees marktleider Poujoulat, biedt hiervoor tal van mogelijkheden. Hierdoor kan in vele uitzonderlijke situaties toch een goede oplossing geboden worden.

De rookkanalen van Poujoulat zijn leverbaar in een RVS uitvoering maar kunnen ook afgewerkt worden in een willekeurige RAL kleur. Deze afwerking is geen gewone lak maar een epoxy, vergelijkbaar met poedercoating. Een zeer hoge kwaliteit afwerking die jaren goed blijft.
De rookkanalen van Poujoulat zijn in verschillende diameters verkrijgbaar; van Ø80mm tot zelfs Ø600mm. De diameter, en het type,  van het rookgaskanaal is geheel afhankelijk van de haard die er onder komt te branden. De uitmondingsdiameter van de haard en de diameter van het kanaal moeten, bij voorkeur, hetzelfde zijn
.

Enkele voorbeelden van rookkanalen uit het assortiment zijn:

-THERMINOX TI – ZI, dubbelwandig geïsoleerd rookkanaal, van Ø80mm tot Ø600mm

-EFFICIENCE, 3-wandig geïsoleerd gesloten rookkanaal met luchttoevoer

-PGI,  een concentrisch kanaal voor pellet kachels of gesloten gashaarden

-PREFAB schoorstenen. Lichtgewicht schoorstenen met ruime keus aan afwerkingen

Voor rookkanalen zijn het CE-keur, de Europese norm NEN-EN 1856-1, het Bouwbesluit en de installatievoorschriften van toepassing. Hierin is onder andere vastgelegd hoe het kanaal gemonteerd dient te worden en dat het rookkanaal omkokerd dient te worden.
Meer informatie kun je ook vinden op: www.poujoulat.nl


 kanalen

kanalen

Prijs op aanvraag

schoorsteen

schoorsteen

Prijs op aanvraag


Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2