Jacobus 9

  • Jacobus 9

Adviesprijs:
JAcobus 9

Het maximale vermogen van deze JAcobus 9 is 10kW!  Eén van de eigenschappen van de JAcobus houtkachel is dat bij deze kachels het vermogen makkelijk te bepalen is. Deze JAcobus 9 is daarom geschikt voor ruimtes tot een ongeveer 160m3. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de mate van isolatie, of u vloerverwarming heeft en hoe dicht u op de haard zit.

 

De Jacobus haarden zijn momenteel ontzettend populair en dat is niet zonder reden, in de categorie de houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.

 

Korter of langer?

Vanaf heden zijn de Jacobus en Janus haarden ingekort of verlengt verkrijgbaar, u kunt dit zelf naar eigen smaak invullen. Hier ziet u op eerste foto de JAcobus 6 verlengt opgesteld staan.

 

JAcobus 9 zien branden

In onze grote showroom in Lunteren hebben we de JAcobus 9 aangesloten staan. We kunnen deze dus brandend aan u laten zien. In de wintermaanden staat hij vaak standaard aan. Kom ook voor de gezelligheid naar de showroom en ervaar het gemak van stoken met deze fantastische houtkachels.

 

Nog meer Jacobus informatie

Voor meer informatie over de JAcobus haarden en uitgebreide uitleg klikt u op het logo:

 

Stel uw vraag

Jacobus 9