Nordic Fire Cottage

  • Nordic Fire Cottage

Adviesprijs:


- Geen video beschikbaar -

De Cottage is een moderne houtkachel in een nostalgisch jasje. Door het gezellige uiterlijk en de ideale afmeting is deze houtkachel in alle situaties perfect te plaatsen. Het hoogwaardige binnenwerk zorgt voor een optimaal vlammenspel, waardoor een hoog rendement wordt bereikt en de glasruit perfect schoon blijft. De Cottage is uitgerust met een hitteschild waardoor de kachel dicht bij de muur geplaatst kan worden.

De moderne houtkachels zijn aan de binnenzijde bekleed met vermiculite. Dat is een materiaal dat de hitte sterk reflecteert. Hierdoor zal de verbranding op een veel hogere temperatuur plaatsvinden wat ten goede komt aan het rendement.

Technische gegevens:
Nominaal vermogen9,5 kW
Rendement82 %
Maximaal te verwarmen ruimte170 m³ kW
Rookgasafvoerboven/achter
Doorsnede rookgasafvoerø 150 mm
Externe luchttoevoerø 100 mm
Gewicht189 kg
RuitenreinigingssysteemJa
Maatvoering H x B x D760x670x425 mm
Max. lengte houtblokken50 cm

Milieubewust stoken

De CE-norm welke van toepassing is in Nederland stelt slechts beperkte eisen aan de uitstoot en rendement van CV-houtkachels. Wij van Nordic Fire vinden dat, in deze tijd van milieubewustheid, niet meer gepast. De Nordic Fire CV-haarden voldoen daarom aan de nieuwe, veel strengere Europese normen waaronder de Duitse DIN norm, Oostenrijkse Ö-norm. Deze normen vereisen niet alleen een hoog rendement, maar stellen ook hoge eisen aan de uitstoot van koolstofdioxide, zwavel, stikstof en ook de uitstoot van fijnstof. Hierdoor werken we samen aan een schonere toekomst!

Stel uw vraag

Nordic Fire Cottage