Nordic Fire Cottage CV met houtvak

  • Nordic Fire Cottage CV met houtvak

Adviesprijs:


- Geen video beschikbaar -

De Cottage met houtvak is een moderne CV houtkachel in een nostalgisch jasje. Door het gezellige uiterlijk is deze CV houtkachel in alle situaties perfect bij te plaatsen. De nieuwe warmtewisselaar is extra groot waardoor de CV kachel de warmte grotendeels aan het CV systeem afgeeft. Hierdoor wordt uw woning comfortabel en gelijkmatig verwarmd zonder dat de temperatuur in de woonkamer te hoog wordt. 

Het binnenwerk zodanig vormgegeven dat de haard altijd optimaal brandt en niet te sterk afkoelt indien men slechts met een klein vuurtje stookt. Daarnaast wordt de verbranding in het binnnenwerk zodanig omgeleid dat aanslag van creosoot tot een minimum wordt beperkt. Bovendien heeft dit als voordeel dat de verbranding nog optimaler is waardoor een rendement van boven de 80% bereikt.

De Cottage met houtvak is tevens met houtvak en als speksteen CV-houtkachel leverbaar.

Nordic Fire beschikt over alle toebehoren om uw CV haard op juiste wijze en veilig aan te sluiten. Ook de combinatie met zonnecollectoren is goed mogelijk.
 
Technische gegevens:
 
Vermogen nominaal16,5 kW*
Nominaal vermogen CV11,5 kW*
Nominaal vermogen naar woonkamer5 kW*
Rookgasafvoerboven/achter
Doorsnede rookgasafvoer150 mm
Externe luchttoevoer100 mm
Rendement80 %
Maatvoering H x B x D960x690x512 mm
Gewicht210kg
RuitenreinigingssysteemJa
Max. lengte houtblokken45 cm
VeiligheidskoelspiraalJa

* Voorlopige keuringsgegevens
* Let op: De Cottage is met boven- en achteraansluiting leverbaar. Vanwege het hoge rendement is een goed trekkend kanaal noodzakelijk. Een gemetseld kanaal is niet toegestaan.
* Stenen kanalen zijn minder geschikt voor moderne houtkachels. Hierdoor kan rookterugslag ontstaan.

Stel uw vraag

Nordic Fire Cottage CV met houtvak