Hark 44-5.2 GT ecoplus

Adviesprijs:


Als je verlangt naar een gezellige sfeer in de koudere maanden, moet je denken aan een vurige metgezel voor de winter. Met het vuur van de HARK 44-5.2 GT ECOplus kachel vervul je eenvoudig dit verlangen naar weldadige warmte. Want met deze haard kunt u genieten van rustige, ontspannende en mooie uren met uw dierbaren. En er is nog een voordeel voor u: verwarmen met hout is CO2-neutraal en veel goedkoper dan klassieke verwarmingssystemen.

Ontwerp naar uw wensen

Om deze doelen te bereiken, overtuigt de Zweedse kachel in vorm en functie: het perfecte design van de HARK 44-5.2 GT ECOplus wordt gekenmerkt door een zacht gebogen lijn en geeft hem zijn tijdloze en tegelijkertijd betekenisvolle vorm. Ook bij de vormgeving van de kachel heeft u veel speelruimte: de behuizing van massief staal kan optisch worden afgerond met speksteenbekleding of keramische kacheltegels. U kunt kiezen tussen eenvoudige of felle keramiekkleuren en zo uw kachel perfect afstemmen op uw eigen woning. Het kijkvenster van veilig glaskeramiek maakt de kachel tot een esthetische en gezellige blikvanger in elke ruimte.

Moderne verbrandingstechnologie

Maar HARK vertrouwt niet alleen op de hoogste kwaliteit voor zijn kachels als het gaat om design. Ook de moderne verbrandingstechniek in de haard voldoet aan hoge eisen. Voor een zachte en efficiënte verbranding is de kachel uitgerust met een milieuvriendelijke filter tegen fijnstof en met een traploze automatische functie. De zogenaamde 3-in-1 comfortregeling vereenvoudigt de bediening en zorgt voor een optimale verbranding. Ook bij urenlang branden geniet je van een hoog comfort, omdat je minder brandstof hoeft toe te voegen. In ieder geval zorgt de HARK ECOplus-technologie voor een efficiënter gebruik van energie en vermindert het houtverbruik tot 40 procent in vergelijking met conventionele haarden. Voor een langdurige feelgood-sfeer kunnen extra opslagstenen worden geplaatst. Ze nemen de uitgestraalde warmte op en geven deze gedurende een lange periode geleidelijk af aan de ruimte waarin ze zijn geïnstalleerd.

Stel uw vraag

Hark 44-5.2 GT ecoplus