Hark 112 Ecoplus

Adviesprijs:


OMSCHRIJVING

De hoek, zoals gedefinieerd in de geometrie, is een bijzonder prominent punt op de grens van een gebied. En daar voelt de HARK 112 ECOplus kachel het meest comfortabel aan. Het is geen buitenstaander, hij is immers speciaal ontworpen voor knusse hoekjes en knusse nissen. Dankzij de bijzonder uitstekende techniek komen niet alleen wiskundigen en liefhebbers van heldere vormen met deze haard aan hun trekken, maar ook vrienden van een gezellige sfeer en efficiënt energiegebruik.

Uitzicht op het vuur van twee kanten

Het design met zijn behuizing van massief staal maakt indruk met heldere lijnen en een tijdloze vorm, die harmonieus in elke sfeer opgaat. De royale ruit naar de vuurhaard biedt ook een bijzonder visueel kenmerk: het vlammenspel wordt van twee kanten optimaal geënsceneerd. Zo heb je altijd het beste zicht op de brandende houtblokken. De bovenzijde van de haard kan bekleed worden met natuurlijk speksteen. In het flikkerende licht van het vuur kun je dan ontspannen in een aangenaam warme sfeer en je ziel laten bungelen. Zo wordt je nieuwe favoriete hoekje het middelpunt van een gezellig samenzijn.

Uren continu branden

Deze kachel hoeft zich niet in zijn hoek te verstoppen. Hij heeft immers alles wat je van een moderne haard mag verwachten: het eenvoudige bedieningsconcept van de kachel zorgt ervoor dat je in een paar eenvoudige stappen kunt genieten van pure ontspanning met een gevoel van aangename warmte, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het milieu, uw veiligheid of uw gezondheid hoge stookkosten moeten betalen. De zogenaamde 3-in-1 comfortregeling vereenvoudigt de bediening en zorgt voor een optimale verbranding. Ook bij urenlang branden geniet u van een hoog comfort - want brandstof toevoegen wordt een zeldzaamheid. Dankzij de duurzame HARK ECOplus technologie inclusief keramisch fijnstoffilter is deze kachel zowel milieuvriendelijk als zuinig bij het stoken.

Stel uw vraag

Hark 112 Ecoplus