Hark 116 ecoplus

Adviesprijs:


OMSCHRIJVING

Deze haard zorgt ervoor dat u zich helemaal op uw gemak kunt voelen! Wat dat betreft is de houtkachel HARK 116 ECOplus niet zomaar een rond ding. Ervaar vuur op een bijzondere manier in zijn mooiste vorm. Geniet niet alleen van de verfijnde look, maar ook van de gezellige en warme sfeer, die de installatieruimte snel zal veranderen in uw nieuwe tempel van ontspanning.

Ronde stalen behuizing

De slanke kachel zal u inspireren door zijn design met zijn zachte vormen en zijn uitgesproken aandacht voor detail. De ronde body van massief staal oogt onopvallend. De bijpassende ronde grepen bieden een spannend contrast. Dankzij zijn slanke afmetingen past de kachel ook gemakkelijk in je huis. Ten slotte biedt het groothoekvenster naar de vuurhaard u een prachtig panorama van flikkerende vlammen en hete sintels. U heeft altijd vrij zicht op de vlammen die in de kachel spelen.

Milieuvriendelijke ECOplus-technologie

De speciale feel-good-factor is echter geen toeval. De houtkachel HARK 116 ECOplus vervult met volledige toewijding uw verlangen naar warmte en welzijn, ook technisch. Want de moderne ECOplus-technologie garandeert een zachte en efficiënte verbranding. Om de vervuilende stoffen in het uitlaatgas tot een minimum te beperken, is de kachel ook uitgerust met een geavanceerd keramisch filter tegen fijnstof. De traploos instelbare automaat zorgt voor een gelijkmatige verbranding zonder dat bijstellen nodig is. In combinatie met de zogenaamde 3-in-1 comfortbediening maakt dit het bedienen van de haard gemakkelijker. Zelfs urenlang continu branden is geen probleem voor de kachel. De HARK 116 ECOplus biedt ook maximaal comfort - want dankzij de uitgekiende verbrandingstechnologie hoeft u zelden brandstof bij te vullen. Dit ontziet het milieu en uw portemonnee. Bij dit model kan de benodigde verbrandingslucht ook direct van buiten worden aangevoerd.

Stel uw vraag

Hark 116 ecoplus