Hark 117 ecoplus

Adviesprijs:


OMSCHRIJVING

Maak een bijzonder statement: met de HARK 117 ECOplus-kachel doet u dit zonder veel woorden. Deze ronde kachel maakt een duidelijk statement met zijn elegante design en heldere vorm. Toon uzelf als een veeleisende kenner met een bijzonder gevoel voor esthetiek. Want vorm en functie voldoen aan de hoogste eisen, net als de gebruikte hoogwaardige materialen en de uitstekende afwerking.

Gezellige, warme avonden bij het vuur

De slanke body van staal oogt elegant en sierlijk tegelijk. De roestvrijstalen handgrepen vormen een subtiel contrast met de verder donkere stalen behuizing. Deze kachel past perfect in een modern interieur - of het nu licht of juist donker is, hij past harmonieus in uw nieuwe woning. Het grote, licht gebogen kijkvenster van de deur van de verbrandingskamer accentueert ook perfect het vlammenspel op de houtblokken in de kachel. Niets staat een gezellige en aangenaam warme avond bij het vuur in de weg!

Apparatuur voor langdurig gebruik

Er is niet veel nodig voor pure gezelligheid en absoluut welzijn: leg het hout in de haard, leun achterover en ontspan en de kachel doet de rest voor u. Want niet alleen qua design vertrouwt HARK op de hoogste kwaliteit voor haar haarden. Naast de harmonieuze uitstraling is de technologie binnenin onze trots. De geavanceerde HARK ECOplus technologie van de kachel maakt een optimaal gebruik van energie mogelijk en vermindert het houtverbruik merkbaar in vergelijking met conventionele HARK haarden. De kachel is tevens voorzien van een keramisch filter tegen fijnstof met oog voor het milieu. De zogenaamde 3-in-1 comfortregeling vereenvoudigt de bediening en zorgt voor een optimale verbranding. De extra langdurige automatische functie garandeert langdurig vuurplezier. Dankzij deze functie geeft de kachel meerdere uren warmte af zonder dat je brandstof hoeft toe te voegen of de kachel hoeft af te stellen.

Houtkachel met uitbreidbare warmteaccumulator

Het is nog handiger dankzij de uitbreidbare thermische opslag: u kunt het model ook krijgen met een extra opslagsteen-thermisch blok gemaakt van een speciale gietmassa. Hierdoor geniet je merkbaar langer van de warmte. De extra voorraadstenen nemen de warmte tijdens bedrijf op en geven deze gedurende langere tijd weer af, ook nadat het vuur is gedoofd.

Stel uw vraag

Hark 117 ecoplus