Hark roma GT ecoplus

Adviesprijs:


OMSCHRIJVING

Meer dan een open haard - Roma-kachel met functie
Altijd al een haard willen hebben waarmee je een heerlijke cake, een krokante braadstuk of een heerlijke pizza kunt bereiden? De houtkachel HARK 44-5.Roma GT ECOplus maakt uw dromen waar. Ervaar hoe fascinerend vuur kan zijn en geniet van beide met deze kachel: verleidelijk geurende lekkernijen voor lichamelijk welzijn en een gezellige vuurbeleving voor een unieke, warme sfeer.

Houtkachel met bakfunctie HARK 44.5. Rome
De bakruimte van de kachel is voorzien van roosters. Net zoals je het uit je oven kent. Met de thermometer heb je altijd de actuele baktemperatuur in zicht. Zo slaag je gemakkelijk ook bij moeilijke gerechten. De bakruimte wordt verwarmd door het knapperende open vuur. Of het nu een gezellig rondje is, met vrienden of een romantische avond voor twee, de HARK 44-5.Roma combineert een gezellige sfeer van een open haard op perfecte wijze met culinaire hoogstandjes.
Vuurplezier in harmonie met de natuur

De Roma is een van onze modernste kachels in de HARK 44-5 serie.
Naast de geweldige bakfunctie overtuigt hij door zijn extreem lage fijnstofwaarde. De wettelijke limieten worden ruimschoots ondermijnd. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ECOplus-technologie. Het reduceert schadelijke uitlaatgassen en fijnstof tot een minimum en verhoogt de efficiëntie. U kunt met een gerust geweten van uw pizza genieten en achterover leunen en ontspannen. Geen enkele andere kachel kan zo overtuigen als dit juweeltje.
Hoogwaardige kacheltegels gemaakt van echte vuurklei
Alle goede dingen komen in drieën! Dit is ook het geval met onze HARK 44-5.Roma GT ECOplus-kachel: functie, technologie en design. Deze drie dingen moeten perfect op elkaar zijn afgestemd. Alleen zo kan een product overtuigen. Naast de hoge verwerkingskwaliteit hechten wij veel belang aan een prettige uitstraling. Dankzij de bekleding, die in vele kleuren verkrijgbaar is, past de kachel zich aan elke leefruimte aan. Hoe je je favoriete kleur combineert met je favoriete plek. De tegels worden met de hand gemaakt in Duitsland en zijn echte one-offs.

Stel uw vraag

Hark roma GT ecoplus