Hark 88 WW GT ecoplus

Adviesprijs:


OMSCHRIJVING

Met zijn geïntegreerde waterzak helpt de HARK 88 WW GT ECOplus besparen op verwarmingskosten. Het water dat in de kachel wordt verwarmd, wordt via een buffervat in het verwarmingssysteem geleid. Bijna 3/4 van de opgewekte energie kan worden gebruikt om andere ruimtes of proceswater te verwarmen.

De continue verbrandingsfunctie houdt de sintels vele uren vast en vermindert zo de behoefte aan brandstof aanzienlijk. Het traploze automatische systeem zorgt ervoor dat de haard eenvoudig te bedienen is en optimaal brandt.

De HARK ECOplus verbrandingstechnologie met keramisch fijnstoffilter, uitgekiende luchtstroom en een verbrandingskamer met een gegoten bak en speciaal keramiek zorgt voor een zeer efficiënte en milieuvriendelijke verbranding. De fijnstofemissies worden teruggebracht tot een waarde die ver onder de wettelijk gestelde grens ligt.

Het verwarmingscompartiment boven de verbrandingskamer zorgt voor aangenaam warme dranken en etenswaren. Het kan worden afgesloten met een elegante glazen deur. De keramische kacheltegels worden met de hand gemaakt in onze eigen fabriek en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Ook speksteenbekleding is mogelijk.

Stel uw vraag

Hark 88 WW GT ecoplus